Skal du vælge hvidguldsringe? Her er hvad du bør vide

Valget af de rigtige vielsesringe er ikke en nem beslutning. Det er et symbol på jeres kærlighed, og det er noget, I vil bære resten af livet. Hvis I overvejer hvidguldsringe, er der nogle vigtige ting, I bør vide. Du kan gennem linket her læse mere omkring vielsesringe.

Hvad er hvidguld?


Hvidguld er en legering af guld og hvide metaller, såsom sølv og palladium. Selvom det ikke er så populært som guldringe, har hvidguld mange fordele, der gør det til en temmelig attraktiv valgmulighed. Når man vælger vielsesringe i guld 14 karat med sten, vil du blive mødt med en overflod af muligheder – du kan vælge mellem forskellige ædelstene, forskellige ringdesigns og endda forskellige farvekombinationer. En Vielsesring i guld 14 karat med sten er et ideelt valg for dem der ønsker at give en special og personlig gave til deres partner, da der er noget for enhver smag. Kombinationen mellem guld og sten indfanger lyset på en fantastisk måde og kan ofte gøre ringen til et det bedste tilbehør til enhver begivenhed.

Fordele ved hvidguld


En stor fordel ved hvidguldsringe er deres alsidighed. De kan matches med enhver beklædningsgenstand og smykke, og de giver dig mulighed for at eksperimentere med en bred vifte af sten. Hvidguldsringe er også mere modstandsdygtige over for skrammer og ridser end andre metaller, som f.eks. sølv.

Rhodinering


Normalt vil hvidguld blive rhodineret for at give det et ekstra beskyttelseslag. Rhodium er en hård hvid metal, der er mere holdbar end guld og sølv. Rhodium belægning forhindrer også hvidguldsringe i at falme eller blive gul i farven. Hvis dine hvidguldsringe er blevet slidte, kan de let genbelægges med rhodium og se ud som nye igen.

Matchende med diamanter


Når du køber hvidguldsringe, er det vigtigt at vælge den rigtige diamant. Siden hvidguldsringe har en koldere farvetemperatur på grund af tilstedeværelsen af hvide metaller, kan guldkaratter forværre denne effekt og få diamanten til at se mere gullig ud. Derfor er det vigtigt at vælge diamanter med en lavere karat. Dette vil gøre diamanten se hvidere ud i sammenhæng med hvidguld.

Så der har du det, et overblik over hvidguldsringe og nogle sårbare oplysninger, som du bør tage i betragtning, før du vælger det som dit sidste valg. Hvidguld kan matche flere forskellige slags beklædningsstil, er mere modstandsdygtig over for skrammer, kan nemt matches med diamanter og kan altid friskes op med en rhodium-belægning. Så hvis du vil have et mere unikt og eksklusivt look uden at bruge så meget som en guldring, er hvidguldsringe et godt valg.